PDeCAT de La Bisbal exigeix la dimissió de la regidora d’ERC Pilar Verdún

El motiu és perque la regidora no tenia comptador d’aigua sinó un tub directe del pou a la seva vivenda, fins i tot mentre va estar a l’equip de govern

El PDeCAt de La Bisbal del Penedès ha exigit en un comunicat, la dimissió de la regidora d’ERC Pilar Verdun per no tenir comptador d’aigua sinó un tub directe del pou a la seva vivenda, fins i tot mentre va estar a l’equip de govern.

El passat mes de juliol es van haver de fer restriccions d’aigua a l’Esplai, mentre s’acaba de construir el nou pou. És per aquesta raó que l’equip de govern s’ha reunit reiteradament amb els tècnics municipals i l’empresa concessionària del servei d’abastament de l’aigua. Fruit d’aquestes reunions periòdiques i a la informació dels veïns i veïnes, el PDeCAT de La Bisbal del Penedès va descobrir que la casa de la Masieta on vivia la regidora d’ERC Pilar Verdún no tenia comptador d’aigua i, en canvi, disposava d’un tub que anava del pou directe a casa seva, sense passar per comptador.

Aquest tub, segons els informes, hi és des de fa molts anys ja que es desconeix des de quan no hi ha comptador en aquella vivenda.

El PDeCAT de La Bisbal ha explicat que “això vol dir que durant els 8 anys que ha estat regidora d’ERC a l’equip de govern no pagava res per l’aigua que consumia que, només comptant mínims pujaria 2.000€, sense tenir en compte els anys anteriors. L’aigua consumida durant aquests anys per la regidora a casa seva, no la pagava ella sinó que l’hem pagat tots els bisbalencs i bisbalenques que paguem rebuts d’aigua”. Així mateix també es fa la pregunta que “això és el que els d’ERC de la Bisbal entenen per municipalitzar l’aigua?”

El partit indica que “mentre l’Esplai i la pròpia Masieta han tingut restriccions puntuals d’aigua pel nul manteniment dels pous mentre va governar ERC, aquesta senyora no pagava consum d’aigua”. Per tots aquests motius i per la gravetat d’aquest fet, el PDeCAT de La Bisbal demana l’immediata dimissió de la regidora d’ERC Pilar Verdun.