PDeCAT Calafell demana als veïns que els enviïn els seus rebuts de l’aigua

Durant el ple ordinari del mes de maig, el PDeCAT de Calafell va tornar a insistir en què la pujada del rebut de l'aigua és una realitat per als habitants del municipi

PDeCAT de Calafell ha demanat a l’actual govern de Calafell que rectifiqui la nova tarifació de l’aigua, ja que segons aquest grup polític municipal el rebut ha pujat d’una manera notable i que aquesta pujada l’ha realitzat el govern després d’haver-la negat en reiterades ocasions.

Segons les dades de PDeCAT Calafell, abans per 30m3 es pagaven 35,45€; ara per 3m3 es paguen 36,60€, o per 15m3 – 47,25€, és a dir, es paga molt més que abans.

Des de PDeCAT Calafell indiquen que “es tracta d’un nou engany d’aquest govern, ja que va dir que es pagaria per consum, però el que realment està passant és que s’està penalitzant als que vivim aquí. L’aigua és un bé apreciat i necessari i no entenem que hagi pujat més d’un 50%.”. També han insistit en que “molta gent s’està queixant i els jubilats i persones en situació de risc, estan veient com ha incrementat la seva factura de l’aigua”.

Per tal que el govern s’adoni que no només es tracta de paraules, des del grup municipal han demanat que tots aquells que actualment paguin més d’aigua, els faci arribar la factura per correu electrònic a pdecatcalafell@gmail.com