PDeCAT Calafell critica l’execució de les obres del pavelló Joan Ortoll

En una visita que han realitzat recentment, han pogut comprovar errors importants en l'execució i posterior funcionalitat

Recreació del pavelló Joan Ortoll. (Cedida)
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

El grup municipal del PDeCAT a Calafell, va visitar recentment les obres que s’estan realitzant al pavelló Joan Ortoll i el teatre Joan Colet, no quedant satisfet de com s’estan executant aquestes obres, que segons el govern de Calafell tenen un cost de 4, 3 milions d’euros.

Recordem que aquesta profunda remodelació que patirà el pavelló va començar el dia 22 d’octubre i que l’empresa encarregada d’aquesta obra és Voracys, que va ser qui va guanyar la licitació. Entre les millores i obres que es contemplen en el projecte apareix la renovació exterior del pavelló, la millora de les pistes interiors, la renovació integral dels serveis i instal·lacions, millorar acústicament el teatre i la comoditat dels espectadors, i la supressió de les barreres arquitectòniques, entre d’altres.

Tot i que les obres avancen en el temps estimat, el PDeCAT ha observat errors importants en l’execució i posterior funcionalitat. Segons Sandra Suárez comenta sobre les pistes que “hagués estat més operatiu, sobre tot per acollir, fer dues pistes grans, de les mateixes dimensions que l’actual, ja que hi ha espai suficient per ubicar-les. Les pistes grans són imprescindibles pel volum d’esportistes i per la demanda d’espais esportius al municipi, i ara la instal·lació començarà amb mancances greus.”

Un altre punt en què incideix el Partit Demòcrata és en la reducció de les places de pàrquing i la eliminació del circuit d’skate previst en el projecte inicial. Encara que el que més els sorprèn és l’accés al teatre de les companyies que vagin a utilitzar les instal·lacions. Segons Sandra Suárez comenta que “el projecte de construcció fixa una porta de, només, 1,20 d’alçada, amb la qual cosa es dificultarà el fet que algunes companyies puguin actuar al teatre si han de fer servir grans estructures als seus espectacles”.