Magí Pallarés presenta la seva candidatura municipalista per a les pròximes eleccions

A l’acte de presentació van assistir més de 60 persones que donen suport a l’actual alcalde

El passat dijous 23 d’agost Magí Pallarés, actual alcalde de Sant Jaume dels Domenys, va presentar en un acte la seva candidatura municipalista per a les pròximes eleccions del 2019. A l’acte van assistir més d’una seixenta de persones que van donar suport a Pallarés.

Magí que actualment porta 23 anys com a alcalde a Sant Jaume dels Domenys i sent convergent, a les pròximes eleccions del 2019 es presentarà amb una llista municipalista, de moment sense sigles definides, ja que el PDeCAT va escollir com a nou cap de llista a l’exregidor Marc Palau. Pallarés va explicar que “aquesta última legislatura no ha sigut gens fàcil” sobretot per les grans pèrdues de dos grans amics seus, Xavier Bona i Joan Viñas; deixant de banda que dos regidors haguessin plegat o que haguessin intentat fer-li una moció de censura.

Magí va recalcar que la llista amb la que es presentarà està formada per un grup que s’estima el municipi, honrats, amb credibilitat i de gent que vol seguir treballant per Sant Jaume dels Domenys.