L’associació Federalistes d’Esquerres es presenta al Vendrell

Serà el dimecres 14 de juny a les 19.30 hores al Centre Cívic l'Estació del Vendrell i es presentarà el llibre ‘¿Qué es el federalismo?’

Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

L’associació Federalistes d’Esquerres (FED) es presentarà al Centre Cívic l’Estació del Vendrell el dimecres 14 de juny a les 19:30h, i presentarà el llibre ‘¿Qué es el federalismo?’. L’acte, que serà presentat pel psicòleg i docent Baltasar Santos, comptarà amb la intervenció d’un dels tres autors del llibre com és la Victòria Camps, catedràtica d’Ètica a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i amb la politòloga Sílvia López.

El llibre explica el federalisme com una resposta al debat territorial i, no tan sols per la crisis de la Constitució del 1978, sinó per a anar a governs amb unes polítiques més amples, major democràtiques i respectuoses amb les diferències. També narra la voluntat d’assolir unes institucions capaces d’afrontar una globalització, que fins ara s’ha realitzat tan sols sota els interessos de la economia.

L’acte és obert a tothom que hi vulgui assistir, i comptarà amb un posterior debat públic on la contraposició del federalisme i de l’independentisme serà un dels temes principals.

L’associació, que ha començat a realitzar una sèrie d’actes per la comarca del Baix Penedès, té en la divulgació del federalisme un dels seus principals objectius, així com ampliar la xarxa que ja té d’associats.