L’alcalde de l’Arboç es reuneix amb el subdelegat del govern a Tarragona per tractar la problemàtica de la N-340 al seu pas pel municipi

També s'ha tractat la millora de l'actual accés a l'Escola Camp Joliu per la N340

Joan Sans, alcalde de l’Arboç s’ha reunit amb el subdegelgat del govern a Tarragona per tractar la problemàtica de la N-340 al seu pas pel municipi i exposar-li la necessitat del desviament de la via per fora de la vila. També s’ha tractat el perill que suposa l’actual accés a l’Escola Camp Joliu per la N-340 i la necessitat de millorar i fer més segur aquest accés amb una rotonda.

L’alcalde també s’ha interessat per l’estat de la petició dels alcaldes afectats pel pas de la N-340 a Foment demanant el desviament de camions per l’autopista i que el ministeri havia acceptat. El Ministre va dir als Alcaldes de N-340 que els tindria informats de l’evolució dels tràmits. De moment encara no es té cap novetat.

Recordem que segons l’acord aprovat pel Ministerio de fomento des del passat 1 de gener el trànsit de vehicles pesats per la N-340 entre Altafulla i Vilafranca del Penedès s’ha de desviar per l’Ap-7.