Francisco Ripoll alcaldable del PP a Santa Oliva

Francisco Ripoll va ser regidor d'Economia i Hisenda en la legislatura de 2011 a 2015, i actualment és el president del PP del Baix Penedès

Imatge de Paco Ripoll. Foto: Lluís Tamayo

Francisco Ripoll s’ha presentat com a candidat a l’alcaldia de Santa Oliva pel Partit Popular a les eleccions municipals del 26 de maig, en un acte de la seu comarcal del Partit, amb la presència d’Alejandro Fernández, President del PP de Catalunya.
Francisco Ripoll va ser regidor d’Economia i Hisenda en la legislatura de 2011 a 2015, i actualment és el president del PP del Baix Penedès, havent integrat la llista per al Congrés dels Diputats de la província de Tarragona en l’anterior legislatura.
Economista amb àmplia experiència en direcció d’empreses, ha exercit com a directiu als Estats Units i Mèxic i ha estat consultor d’organització abans de dedicar-se a l’administració pública.
Francisco Ripoll ha explicat a La Ciutat del Baix Penedès que “proposaré un programa de gestió per a l’Ajuntament basat en l’eficàcia, en la transparència i en la participació ciutadana, amb èmfasi en l’orientació marcada per l’Agenda 2030 (Objectius de Desenvolupament Sostenible) per a les entitats locals”.