Esquerra Republicana del Vendrell expressa el seu mal estar per “la brutal repressió judicial”

Els membres d'ERC del Vendrell se senten "permanentment angoixats i irritats" després de les decisions judicials preses contra els parlamentaris del seu partit.

Segons un comunicat enviat per Esquerra Republicana del Vendrell a La Ciutat del Baix Penedès, els membres d’aquesta formació política estan “permanentment angoixats i irritats” després de, el que Esquerra defineix com “brutal repressió jurídica”, davant de les decisions judicials contra els seus líders polítics, l’únic pecat ha estat ser fidels a la voluntat popular sorgida de les urnes. Malgrat l’enuig que els produeix aquesta situació excepcional, els dirigents d’ERC demanen als seus representants polítics seny, calma i mantenir la correcció en totes i cadascuna de les actuacions.

En aquest sentit, Esquerra Republicana del Vendrell va decidir plantejar una queixa formal davant el consistori pel que fa al ple del 27 de març s’hagués constituït, amb l’abandó de la regidora, Eva Mata del mateix com a forma de protesta; encara que això no es va produir ja que el mateix Martí Carnicer va desconvocar el ple unes hores abans que aquest es pogués celebrar.