En Comú Podem entra al govern municipal de Cunit

Segons informació del propi consistori, En Comú Podem s'encarregarà de dos projectes molt transcendentals per a aquesta legislatura com el Projecte Cunit 2030 i CUNIT SMARTCITY

PSC, Impulsem i En comú Podem estan molt satisfets amb aquest pacte de govern. (Cedida)
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

El Govern municipal de Cunit, format pels partits del PSC i Impulsem Cunit, ha arribat a un acord de legislatura amb la formació d’En Comú Podem.

L’entesa i la voluntat de col·laboració així com el fet de compartir un gran nombre de propostes programàtiques i, sobretot, la voluntat de compartir i impulsar un model de poble conjunt, han fet que l’acord es pugui materialitzar.

El govern confiarà dos dels grans projectes de legislatura que ja tenien establerts en el seu full de ruta a la formació d’En Comú Podem.

El primer projecte és el de CUNIT 2030, on els reptes de futur, de la sostenibilitat del municipi i del medi ambient s’han de materialitzar i coordinar pel bé comú de tots el cunitencs i cunitenques.

El segon projecte és el de CUNIT SMARTCITY. Un projecte que vol fer una transició del municipi cap a una realitat SMART i que es puguin combinar les noves tecnologies en la gestió del Cunit del present i del futur.