El PP defensa la necessitat d’un pla de xoc contra l’incivisme al Vendrell

Jerónimo Merino ressalta dos punts en els quals s'hauria d'actuar amb urgència

Segons el portaveu municipal del PP al Vendrell, Jerónimo Merino, “el Govern ha de deixar enrere el bonisme polític que ens ha portat al desordre actual i fer complir de manera estricta l’ordenança de convivència i civisme”.

Amb aquest argument, el PP vol donar un missatge a la ciutadania que complir i fer complir la llei és l’única solució efectiva als problemes de convivència que s’estan vivint a la vila del Vendrell en aquests últims temps; tot i que aquesta manera d’actuar no sigui l’estil que ha demostrat Martí Carnicer en els darrers anys, ja que per entendre amb les diferents opcions ideològiques a hagut de ser molt conciliador i dialogant amb les diferents sensibilitats del panorama polític que segons el portaveu del PP, han fracassat.

Jerónimo Merino ressalta dos punts en els quals s’hauria d’actuar amb urgència en un Pla de Xoc presentat pel grup municipal:

1) Eliminació de l’espai públic de les estelades i la publicitat referent al referèndum de l’1 d’octubre.

2) No tractar en el Ple la moció presentada per Som Poble i PDeCAT en referència a la utilització dels espais públics municipals per a la celebració del referèndum. (En aquest punt l’alcalde del Vendrell ha donat una postura ferma davant de la “no cessió dels espais públics”, retirant aquesta moció de l’ordre del dia).

En qualsevol cas, les diferències entre totes les opcions polítiques vendrellenques s’estan agreujant d’una manera evident, produint-se una esquerda a la ciutadania amb difícil solució.