Ciutadans demana al govern municipal que reposi les banderes oficials a Calafell

El portaveu taronja, José Manuel Tejedor, assegura que seguirà denunciant l'absència de les banderes perquè "s'incompleix amb la legalitat vigent"

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Calafell, José Manuel Tejedor ha registrat una sol·licitud formal perquè el govern local “reposi les banderes oficials tant en la façana de l’Ajuntament com en les dependències municipals en les quals falten” perquè “argumentar que ‘les roben’ no és motiu perquè no onegin les banderes de Calafell, la catalana, l’espanyola i l’europea”. A més, “incompleix amb la legalitat vigent”.

El regidor taronja ha denunciat també l’absència del retrat del rei en el saló de plens de l’Ajuntament i ha assegurat que seguirà denunciant l’absència dels símbols que ens representen a tots cada vegada que l’equip de govern els llevi “perquè, els agradi o no, la legalitat vigent segueix sent l’espanyola”.

Ramon Ferré ha explicat al Baix Penedès Diari que, en la majoria de casos les que falten són l’espanyola i la catalana però que també han rebut en alguna ocasió, la de Calafell i l’Europea. És per aquest motiu que han pensat que el més idoni era deixar un temps abans de reposar-les novament. Així mateix, també han tret de la sala de plens els retrats del Rei Felip i de Carles Puigdemont, ja que “tothom està molt sensible en aquests moments”.