Ciutadans Calafell denuncia el possible incompliment del contracte del servei de salvament a les platges del municipi

Després de diverses queixes veïnals, José Manuel Tejedor denuncia el possible incompliment del plec de clàusules del servei de salvament a les platges de Calafell atorgat a Aunar SL el passat 26 de juny

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Calafell ha denunciat el possible incompliment del plec de clàusules del servei de salvament a les platges de Calafell atorgat a Aunar SL el passat 26 de juny, després que diversos veïns es queixessin de “la falta rigorositat en el compliment d’horaris dels socorristes, l’absència diària de senyalització de les banderes informatives de l’estat de la mar en algunes zones o de la falta de vehicles o una embarcació de salvament”. Tanmateix, el portaveu de la formació taronja a Calafell, José Manuel Tejedor, ha assegurat que el seu grup va elevar en el ple del mes passat una sèrie de preguntes sobre aquest tema que segueixen sense resposta”, per la qual cosa  “es van entrar per registre de forma oficial”. Així mateix, ha lamentat “la falta de transparència de la regidoria de Medi Ambient”.

El portaveu municipal de Cs li ha recordat al regidor de Medi Ambient, Josep Parera, que “és la seva responsabilitat i la seva funció fiscalitzar els treballs de les adjudicacions”, per això, li ha instat a “prendre’s seriosament la seguretat dels banyistes”. Finalment, ha anunciat que “des de Cs es sol·licitarà una vegada més els certificats i titulacions del personal de salvament així com el compliment del plec de clàusules de l’adjudicació”.