6 candidats/es es presenten a Primàries Calafell

A Calafell es presenten 6 candidats: Joan Lluís Parra, Sara Viñas, Roger Arús, Pilar Bella, Rita Bocca i Marc Casellas

Imatge dels candidats i candidates a les primàries de Calafell. Foto: Cedida

El passat 12 de febrer, va tenir lloc a cal Bolavà la presentació oficial dels 6 candidats i candidates que es presenten a les Primàries Calafell.

Primàries és un procés popular obert a tothom que permetrà que la ciutadania triï els seus candidats/es a les eleccions municipals i l’ordre que tindrán a la candidatura. Actualment hi ha més de 180 municipis arreu de Catalunya que s’han sumat al projecte de Primàries, amb el suport de la ANC i amb l’objectiu que després de les eleccions municipals hi hagi el màxim de consistoris sobiranistes.

A Calafell es presenten 6 candidats: Joan Lluís Parra, Sara Viñas, Roger Arús, Pilar Bella, Rita Bocca i Marc Casellas.

Fins al 23 de febrer, dia en que els ciutadans de Calafell inscrits a les Primàries triaran, els candidats/es participaran en diferents actes per explicar quin és el seu projecte pel nostre poble. A partir del dia 24 de febrer tindrà lloc un procés participatiu obert a tots els ciutadans de Calafell per a elaborar de forma conjunta en programa electoral.

La presentació dels candidats de Calafell va comptar amb la participació de l’Anna Arquè, portaveu pels països catalans del ​International Commission of European Citizens (ICEC) i portaveu de Primàries Catalunya.