El PP del Vendrell tendeix les mans al govern del Vendrell per a la futura estabilitat

En una declaració d'intencions, el grup municipal popular vol ser l'impulsor dels futurs acords evitant la crispació i no únicament per als pressupostos del 2017 sinó per al que queda de legislatura

A la sala de plens de l’ajuntament del Vendrell, Jerónimo Merino ha atès els mitjans per exposar l’actual posició del seu grup municipal, fent una oposició compromesa amb la moderació i l’estabilitat del Govern Municipal encapçalat per Martí Carnicer, ja que, segons Merino , el més important és treballar pel benestar dels ciutadans i millorar l’administració local.
Jerónimo Merino ha volgut ressaltar dos punts fonamentals perquè l’estabilitat de l’ajuntament es prolongui en el temps. 1) Definir un Pla de Xoc per millorar l’economia i crear llocs de treball. 2) Posar en marxa de forma immediata les mocions presentades pel grup municipal popular per a la seva aprovació en ple.
Merino ha exposat que s’hauria de canviar l’organigrama polític per poder millorar totes les àrees i no cometre alguns errors que, segons ells, hi ha hagut com que el procés de participació ciutadana fora al desembre i amb molt poc temps.
En paraules de Jerónimo “demanem a Martí Carnicer que es reforci aquest govern. Hauria de tenir una exigència, tal com va dir en la xerrada del Col·legi de Periodistes, per tirar endavant una legislatura tranquil·la “.
El PP del Vendrell també ha reconegut a la roda de premsa que són conscients que no sumen però ha dit que “estem aquí per ajudar al govern municipal. Si Martí vol que assumim alguna àrea estarem encantats “.
El PP del Vendrell encara no ha tingut cap conversa amb el govern, tal com també ha corroborat Martí Carnicer en una altra roda de premsa posterior.