Jordi Sánchez: “I per Sant Jordi, Govern!”

Tarragona Emoció Mediterrània – Tarragona Turisme

Tant si es masculí com femení, la Generalitat necessita un “Cavaller” que la rescati del malvat. No podem continuar sent presoners del 155 i d’un Govern Central que ens té segrestats i castigats per ser mals nois.

La Política és sobre tot “l’art de lo possible”, doncs fem que així sigui. És necessari recuperar les institucions i tenir uns pressupostos amb les consignacions econòmiques que permeten la gestió i l’execució de molts temes que preocupen als ciutadans i no es poden retardar més.

Hi ha majoria parlamentaria fruit de les darreres eleccions del 21D, només es qüestió de no seguir per el camí d’a veure quin candidat ens deixa tenir el jutge Llarena.  Per la governabilitat de Catalunya és necessari que la majoria independentista sigui capaç de vertebrar la unitat del catalanisme com resposta a l’estat espanyol. Ja sé que tenim tot el dret a que ho sigui qualsevol dels diputats que ha aconseguit l’acta de diputat, però ara ens convé ser pràctics.

La manera més intel·ligent per avançar cap a la independència és no retrocedir, això vol dir que els caminants hem de tenir temps de descans per que no ens guany la fatiga. Unes noves eleccions NO, tornarien a complicar-ho tot. Aquesta guerra no la guanyarem anant cap a on ells volen, la rebel·lió, aquest camí és un error tàctic, no hi caiguem, insisteixo, més pinya a la base del Castell i recordar que de vegades tenir raó no és suficient. Fem possible que els Polítics empresonats i els Jordis tornin a casa.

Però no es pot lluitar sense un lideratge, ha d’haver-hi algú  entre els Diputats del sobiranisme que pugui assolir la direcció d’un nou govern. No podem perdre més temps en tacticismes i partidismes, tant difícil és que algú es posi el braçalet de capità i comenci el partit?

La millor “rosa i llibre” per aquest Sant  Jordi és tenir un nou Govern a Catalunya i recuperar les institucions.

Jordi Sánchez Solsona