L’Arboç presenta els concerts de la Festa Major 2021

Del divendres 20 al dimecres 25 d’agost l’Arboç gaudirà d’una Festa Major adaptada a la normativa de la Covid-19

La Festa Major de l’Arboç s’ha consolidat en les darreres dècades com un dels màxims referents musicals del gran Penedès, oferint sempre gratuïtament concerts d’artistes i orquestres de primera fila en el marc incomparable de la vila de l’Arboç.

L’edició 2021 de la Festa Major de l’Arboç presenta els terrassencs Doctor Prats en el concert estrella del dissabte 21 d’agost, que tindrà lloc al camp de futbol antic a les 10 de la nit. Aquest serà l’únic concert en que caldrà reservar prèviament l’entrada, ens uns dies l’Ajuntament comunicarà com fer-ho.

Prèviament, el divendres a les 11 de la nit a la plaça de la Puntaire, tindrà lloc el Concert Jove, protagonitzat pel grup valencià de versions Allioli. Diumenge 22 d’agost a les 10 de la nit a la pista exterior del Poliesportiu Municipal tindrà lloc el concert del grup de versions tarragoní Star Ways.

La pista exterior del Poliesportiu Municipal també acollirà el dilluns 23 d’agost la tradicional actuació de l’Orquestra Maravella i el dimarts 24 d’agost l’actuació de l’orquestra Metropol. Ambdues orquestres faran un concert de tarda a 2/4 de 8 del vespre, i un concert de nit a les 22 h. La Festa Major de l’Arboç conclourà el dimecres 25 d’agost a les 10 de la nit amb el concert de la banda de swing Big Band Selvatana a la Plaça de la Vila.

Totes les activitats musicals programades seran amb el públic assegut, i tots els actes nocturns conclouran com a màxim a les 00.30 h. En les properes setmanes s’aniran desvelant la resta d’activitats i concerts de la Festa Major.

L’Ajuntament de l’Arboç ha signat un conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per l’adhesió al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci. Durant els concerts de divendres 20 d’agost i dissabte 21 d’agost, s’aplicarà aquest protocol amb la instal·lació de Punts Liles informatius.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida a gaudir d’una Festa Major segura i a extremar les precaucions, a respectar sempre la distancia, a utilitzar la mascareta i a netejar-se sovint les mans.