L’Arboç homenatjarà als membres de Protecció Civil pel seu treball durant la pandèmia

Serà un acte privat a la Giralda

Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

L’Arboç homenatjarà aquest proper dissabte al migdia als membres de Protecció Civil de l’Arboç pel servei que han realitzat durant els moments més durs de la pandèmia portant medicaments i menjar a les persones i famílies que ho requirien, i que continuen realitzant a la nostra vila ajudant en tot el que se’ls hi demana. L’Ajuntament valora la implicació i predisposició dels membres de l’agrupació que sempre mostren a l’hora de realitzar qualsevol servei sense ànim de lucre. Recordem que tots els membres de Protecció Civil són voluntaris.

L’acte es realitzarà aquest dissabte a les 12h a la Giralda i no estarà obert al públic a causa de la normativa vigent per la COVID-19. Es farà entrega d’unes medalles i diplomes als membres de Protecció de Civil actuals de l’Associació.

Aquesta acte també vol servir com un homenatge i record al membre que ens va deixar el passat mes de juny de 2020 Borja Boga, president de l’Associació voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç i un membre destacat i molt conegut d’aquest col.lectiu a tota la comarca.