La plantilla de Saint-Gobain talla de nou l’N-340 en el preludi d’una setmana “vital”

Finalitzada la manifestació, comitè d'empresa i direcció s'han reunit telemàticament

Capçalera de la manifestació dels treballadors de SAint-Gobain que ha tallat l'N-340. ACN

Els treballadors de la fàbrica de Saint-Gobain a l’Arboç s’han manifestat per tercer diumenge consecutiu per protestar contra la decisió de la direcció de tancar la divisió Glass i deixar sense feina més de 120 treballadors. La protesta s’ha iniciat passades les sis de la tarda a la porta de la factoria i s’ha dirigit cap a l’N-340 per tallar-la fins les vuit.

La concentració ha rebut el suport de familiars, veïns de la zona i d’una àmplia representació d’alcaldes del territori. També s’hi han sumat treballadors de la planta de Bosch a Castellet i la Gornal, amenaçada també de tancament. El comitè d’empresa ha deixat clar que aquesta setmana serà “vital” pel futur de la planta i que els treballadors han d’estar “més units que mai”.

Finalitzada la manifestació, comitè d’empresa i direcció s’han reunit telemàticament després que aquest diumenge al matí els treballadors de Saint-Gobain desbloquegessin els accessos a les naus d’emmagatzemament que la companyia té al polígon industrial de Bellvei tancats des de divendres.