La Giralda de l’Arboç reobre les seves portes al públic

De moment, els grups estan limitats a 10 persones

Imatge actual de La Giralda de l'Arboç. CEDIDA

L’emblemàtic edifici de la Giralda de l’Arboç reobre al públic i torna a programar visites turístiques concertades. De moment, a l’espera de poder-ho ampliar aviat, els grups estan limitats de 10 persones com a màxim.

La Giralda de l’Arboç és possiblement un dels edificis més singulars i coneguts del Penedès i un dels més curiosos de Catalunya. Amb l’obertura de l’edificació i els jardins al públic, el visitant podrà gaudir d’una visita guiada d’una hora de duració passejant per les estances d’aquest magnífic palauet d’estiueig d’estil neoàrab amb tocs de modernisme mentre va descobrint la singular història de l’edificació. Una jornada inoblidable a la vila de l’Arboç que pot combinar-se amb una passejada pel casc antic amb els magestuosos edificis modernistes i una visita al Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, un referent pels amants d’aquest art únic al món.

Tots els interessats poden trobar informació detallada sobre l’Arboç i sobre les condicions per visitar La Giralda a la plana web de L’Arboç Turístic: https://larbocturistic.cat/que-visitar/la-giralda