Tot a punt per la 8a Jornada Solidària d’Esport i Cultura

Les activitats estaran obertes a tothom qui vulgui col·laborar

 

El proper dissabte 15 de desembre el Consell Esportiu Baix Penedès organitza, un any més, la Jornada Solidària d’Esport i Cultura. Mitjançant l’organització d’activitats esportives i culturals, sorteigs, i activitats per als més petits, l’objectiu del CEBP, conjuntament amb Grup Muntanyenc Lira Vendrellenca, els ajuntament de la Bisbal del Penedès i Bonastre, l’Associació Cultural Bon-Astre i l’AMPA de l’Escola Els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys, és recollir fons per la Marató de TV3. En la darrera edició, que va comptar amb la participació de 300 persones, es va aconseguir recaptar gairebé 900 euros.

Els actes començaran la setmana prèvia de la jornada. Del 10 al 14 de desembre a la Bisbal del Penedès i a Bonastre es programes municipals d’activitats esportives dirigides a favor de La Marató. El divendres 14, a més, també s’hi sumarà el Vendrell, on es faran activitats de col·laboració en la trobada d’escoles esportives de Multiesport, Psicomotricitat, Tennis i Pàdel.

Finalment, el dia de la jornada, el 15 de desembre, es duran a terme diverses activitats. El Complex Esportiu Tennis del Vendrell acollirà un torneig de futbol sala entre les entitats de cultura popular del poble, pàdel, handbol escolar en família i una caminada popular. A més, enguany, també es realitzarà un torneig de volei platja a Sant Salvador.

Les activitats estaran obertes a tothom qui vulgui col·laborar a partir dels 3 anys. D’altra banda, també es realitzaran sorteigs amb productes que tan entitats com comerços de la comarca han aportat de manera voluntària.