Torna “l’Arboç es mou”, un juliol ple d’activitats esportives a la vila per a tothom

Una quinzena d’activitats diferents de l’1 al 26 de juliol en la V edició. Inscripcions a partir d’avui dilluns 17 de juny a la Casa de Cultura

Imatge del cartell de les activitats. Foto: Aj. de l’Arboç

La V edició de “l’Arboç es mou” presenta un calendari d’activitats esportives i solidàries per a totes les edats que es duran a terme de l’1 al 26 de juliol en diferents punts del municipi. Després de l’èxit obtingut en les darreres edicions, la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l’Ajuntament de l’Arboç repeteix l’experiència d’oferir a la ciutadania un programa d’activitats esportives amb l’objectiu d’incentivar la pràctica de l’esport i la vida saludable comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives municipals.

Les activitats programades són molt variades i tothom en trobarà alguna o més d’una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. En aquesta V edició destaquem com a novetat el Taller de Meditació que realitzarà l’equip de professionals del CAP al Parc de Santa Llúcia. En l’àmbit de la salut i benestar s’estrenarà una nova activitat que s’anomena “Estiraments i mobilitat. Aprenem a estirar-nos” que durà a terme la fisioterapeuta l’arbocenca Cristina Rovirosa.

Una altra novetat interessant pels amants del Zumba serà la realització de les classes a l’aire lliure al solàrium de les instal.lacions de la piscina coberta d’INACUA L’Arboç. En aquesta edició i degut a l’alta demanda en anteriors edicions doblem l’activitat de Jocs d’Aigua, podent-se realitzar 2 dies a la setmana. També es durà a terme la 2a edició dels Tallers de Nutrició, a càrrec de l’arbocenca Laura Julià Sevé.

La iniciació al workout, el taller de nutrició, i l’activitat d’iniciació al running entre d’altres activitats ja presents en anys anteriors com el ioga per adults i en família, pilates per adults, jocs d’aigua, bàsquet i futbol al carrer, tir amb arc, caminades, zumba, i pàdel que es realitzarà a les pistes de pàdel del costat de la piscina coberta.

Cal destacar la vessant solidària de “L’Arboç es Mou”. El preu de la inscripció és de 5 euros per cada activitat i tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l’organització de la IV Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel diumenge 6 d’octubre de 2019. Tots els inscrits abans del 26 de juny tindran samarreta tècnica de regal.

Les inscripcions es poden formalitzar al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura a partir d’avui dilluns 17 de juny i mentre durin les activitats. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil o bé trucar al 977 67 06 21.

“L’Arboç es Mou” és un programa ideat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç, i finançat pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.