Més de 300 persones participen en les activitats d’Esport solidari “L’Arboç es Mou”

Aquesta campanya ha tingut una durada de quatre setmanes, del 2 al 27 juliol i ha inclòs 18 activitats diferents

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat un balanç molt positiu del programa d’activitats esportives solidaries “L’Arboç es mou!”. Aquesta campanya, impulsada per la regidoria de Joventut, Esports i Lleure, ha tingut una durada de quatre setmanes, del 2 al 27 juliol i ha inclòs 18 activitats diferents com pàdel, bàdminton, ioga, jocs populars i activitats lúdico esportives infantils, iniciació al running, bàsquet, caminades, sortides amb BTT i zumba infantil.

Pel que respecta al vessant esportiu, han estat 300 les persones que s’han inscrit a alguna de les múltiples activitats ofertades. Cal destacar la vessant solidària de “L’Arboç es Mou”. El preu de la inscripció, 5 euros per cada activitat, i tots els ingressos han anat destinats íntegrament a l’organització de la 3a Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel diumenge 7 d’octubre de 2018.

 “L’Arboç es Mou” és un programa ideat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç, i finançat pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari. El consistori arbocenc mostra la seva satisfacció per l’èxit assolit, especialment en les activitats infantils, i agraeix a tots els participants els compromís mostrat amb la pràctica de l’esport, la vida saludable i la solidaritat.