L’Arboç posa en marxa la 3a Caminada Solidària i Trail d’iniciació “Rutes de l’Arboç”

Tindrà lloc el diumenge dia 8 d'abril i tots els beneficis obtinguts de les inscripcions aniran destinats als Bancs d’Aliments dels Ajuntaments col·laboradors

Tarragona Emoció Mediterrània – Tarragona Turisme

El diumenge 8 d’abril de 2018 l’Institut de l’Arboç commemorarà el Dia Mundial de l’Activitat Física organitzant la tercera edició de la Caminada Solidària i Trail d’iniciació, aquest cop de 6 km, que transcorrerà per la nova Ruta 4 de les “Rutes de l’Arboç”, recorregut per les barraques de pedra seca de l’Arboç. La Ruta 4 transcorre pels paratges de la zona agrícola existent entre l’Arboç i Banyeres del Penedès.

Fins el 21 de març de 2018 el preu de la inscripció és de 10 euros. A partir d’aquesta data i fins el 4 d’abril el preu d’inscripció serà de 12 euros. La inscripció inclou la bossa del corredor amb la samarreta tècnica i bossa oficial de l’activitat, botifarra i beguda. Es pot formalitzar la inscripció online a través de l’enllaç següent:

http://www.athleticevents.net/cursa/3a-caminada-i-trail-d-iniciacio-a-l-arboc-2018-248

Aquells participants que siguin menors d’edat han de portar complimentada l’autorització de menors (accés). Recomanem la inscripció online, però també ho podeu fer presencialment a l’Institut de l’Arboç o al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, situat al C/ Major 37 de l’Arboç, de dilluns a dijous en l’horari de 18:00 a 20:00 hores; full d’inscripció (PDF). La cursa sortirà des de l’Institut de l’Arboç a les 10:00h, però abans caldrà recollir el dorsal de participació a la cantina de l’Institut des de les 8:30h fins les 9:45h.

La cursa és sense cronometratge, no competitiva, i ha estat concebuda per a totes aquelles persones que desitgin tenir una primera presa de contacte amb l’apassionant món del running, i també pels caminants que vulguin passar un matí agradable i amè per a una bona causa, ja que tots els beneficis obtinguts de les inscripcions aniran destinats als Bancs d’Aliments dels Ajuntaments col·laboradors.

La 3a Caminada Solidària i 3r Trail d’Iniciació 6km, és una activitat organitzada per l’Institut de l’Arboç, i inclosa dins el seu projecte de servei comunitari, que compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’Institut de l’Arboç, dels Ajuntaments de l’Arboç, de Banyeres del Penedès, de Bellvei, i de Castellet i la Gornal, i del Club Esportiu l’Arboç. Us facilitem tot seguit l’accés a wikiloc:

https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/3a-caminada-solidaria-trail-diniciacio-23073148