L’Arboç celebra aquest diumenge dia 4 la 5a Cursa de Muntanya

Encara hi sou a temps d'inscriure-us

El proper diumenge 4 de març l’Arboç serà la seu de la 5a Cursa de Muntanya L’Arboç. Els organitzadors han programat la participació en tres modalitats diferents: hi ha una cursa llarga de 21 Km, que sortirà a les 9.30 h del matí, una curta de 14 Km, que sortirà a les 9.45 h del matí i una de la mateixa distància però que es durà a terme en format de caminada que sortirà també a les 9.45 h del matí. El recorregut transcorrerà pels més bells paratges de l’Arboç, Castellet i el Parc Natural del Foix.

La plaça de Catalunya acollirà l’àrea logística de la cursa. La recollida de dorsals tindrà lloc davant del poliesportiu municipal el dissabte 3 de març de 17:30 a 20h i el mateix diumenge 4 de març de 7.45 a les 9.15h. El lliurament premis serà a les 12:30h aproximadament i en finalitzar hi haurà un sorteig de regals entre els participants.

Tots els inscrits rebran menjar, beguda, una bossa de regal amb una samarreta tècnica i disposaran de tota una sèrie de serveis (dutxes, guarda-roba, ambulància).

Les inscripcions es poden formalitzar a la Casa de Cultura de l’Arboç de dilluns a dijous de les 18 a les 20h, o bé a l’Agència de Viatges El Rasclet en horari comercial, o bé a través de la plana web www.tretzesports.org. Per a més informació es pot consultar al perfil de facebook de la “5a Cursa de Muntanya L’Arboç”. Aquesta cursa es realitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç i de diferents entitats i negocis de la vila.