La gent gran del Vendrell i Calafell celebraran conjuntament el Dia Mundial de l’Activitat Física

En aquesta cita es sumaran els participants dels programes “Posa-hi Oli” de Calafell, “La Gent Gran es mou” del Vendrell i els Casals d’avis d’ambdues poblacions

El proper dijous 6 d’abril de 2017, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, la gent gran del Vendrell i Calafell celebraran una activitat conjunta al Port de Segur de Calafell, des de les 9.15 h, on es realitzaran diferents activitats: petanca, chi kung, ball i tonificació.

En aquesta cita es sumaran els participants dels programes “Posa-hi Oli” de Calafell, “La Gent Gran es mou” del Vendrell i els Casals d’avis d’ambdues poblacions. Aquesta activitat es fomenta a través del PAFES (Pla d’Activitat Física Esport i Salut) amb l’objectiu de concienciar a la gent gran, la importància de fer activitat física de manera regular. Acumula 30 minuts x 5 dies.

Per inscriure’s cal adreçar-se a La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell, a La Regidoria d’Esports del Vendrell i a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell.