La 3a edició de la Sant Silvestre solidària L’Arboç – Banyeres del Penedès recapta 434 euros

Van participar un total de 217 participants. El guanyador va ser l’arbocenc Jorge Pellicer Núñez del Club Esportiu l’Arboç

La tercera edició de la Sant Silvestre solidària l’Arboç – Banyeres del Penedès que va tenir lloc el passat dissabte 28 de desembre, ha tornat a ser un èxit de solidaritat i de participació. A la cursa i caminada de 5 quilòmetres que va sortir del poliesportiu municipal de l’Arboç, recorrent camins i carrers de les dues viles per finalitzar a la plaça de l’ajuntament de Banyeres, hi van participar un total de 217 participants. Gràcies a tots ells, s’han pogut recaptar 434 euros que han anat destinats per a comprar joguines a les famílies més desfavorides d’ambdós municipis.

Aquesta tercera edició ha sigut organitzada per primera vegada pel Club Esportiu Banyeres, el qual s’estrenava amb aquesta cursa solidària. Ha comptat amb la col·laboració del Club Esportiu l’Arboç, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, l’Ajuntament de l’Arboç, Protecció Civil de l’Arboç, Saint Gobain i La Ciutat del Baix Penedès.

Ambdós municipis ja han informat que aquest any tindrà lloc la quarta edició de la Sant Silvestre i que serà Banyeres del Penedès – l’Arboç. La data encara està per confirmar.