El CE Vendrell perd 5 a 4 a la pista del Vilanova en el segon partit de pretemporada

El diumenge 29 de setembre, al migdia, el primer equip del CE Vendrell d’hoquei va disputar el seu segon partit de pretemporada, corresponent a la segona jornada de la Copa Esports Penedès, a la pista del CP Vilanova.

Al minut 4, Manu Necchi va encetar el marcador de falta directa. Al minut 11 va empatar el Vilanova amb gol de Sergio Pérez. Poc abans del descans Xavi Crespo va fer l’1 a 2. A la represa, Joan Muntané va tornar a empatar el partit. Manu Necchi i David Aguilar van fer el 2 a 3 i el 3 a 3, respectivament. Garrido, de falta directa, va avançar per primera vegada els locals al marcador. Jan Escala, de penal, va fer el 4 a 4. El Vendrell va disposar d’ocasions de fer el 4 a 5, però, finalment, el Vilanova es va emportar la victòria amb una falta directa transformada per Garrido a dos minuts per al final.

El proper dissabte 5 d’octubre, a les 19:30 h, al Pavelló del Club d’Esports Vendrell, el CE Vendrell jugarà l’últim partit de la fase de grups de la de la Copa Esports Penedès rebent la visita del Sant Cugat.

Dins del calendari de pretemporada, cal afegir un partit amistós amb l’Espanyol que es jugarà el dimecres 9 d’octubre, a les 21:30 h, al Pavelló del Club d’Esports Vendrell.