Calafell torna a convocar els guardons esportius de la Nit de Campions

Obert el termini per presentar candidatures, que acabarà el proper 6 de desembre

Imatge de l'edició de l'any passat. (Cedida)

L’Ajuntament de Calafell torna a convocar els guardons esportius de la Nit de Campions. Després d’un any d’interrupció per les obres de remodelació del pavelló poliesportiu “Joan Ortoll”, i de l’annex teatre “Joan Colet”, torna la celebració pública d’aquests esdeveniments, que servirà, a més, el proper 14 de febrer, per inaugurar la renovació d’aquest equipament.

De moment, s’acaba d’obrir el termini per presentar candidatures als premis. Fins al proper 6 de desembre, entitats, clubs i particulars poden presentar un candidat i una candidata a esportistes destacats de Calafell, o en el seu cas, a l’equip que hagi tingut una actuació rellevant en la temporada, com per exemple una ascens de categoria o una primera classificació en lliga o copa.

Els guardons volen premiar valors universals com l’esforç, la constància, l’autodisciplina o la superació personal. I fer-ho en un acte, la Nit de Campions, en el qual estan representats tots i cadascuns dels esports que es practiquen a Calafell.

Els esportistes o entitats esportives que es considerin mereixedores dels guardons que aquella nit s’entregaran i que compleixin les bases estipulades es poden dirigir a la Regidoria d’Esports (Avinguda Vilarenc, 2) i presentar el seu currículum. Podeu llegir les bases completes en l’annex d’aquesta notícia.

La inauguració de la remodelació del pavelló “Joan Ortoll” i la Nit de Campions s’aprofitarà per fer un reconeixement a tots aquells jugadors que han passat pel Club Patí Calafell al llarg des del seus 65 anys d’història i jugat en categories d’OK lliga o primera divisió nacional, així com als patinadors i patinadores artístics que han representant a Calafell en competicions nacionals, europees i internacionals. Es prega a totes aquestes persones que s’adrecin a la regidoria d’Esports per proporcionar les seves dades de contacte i rebre la invitació a l’acte.