Banyeres del Penedès i l’Arboç organitzen la segona edició de la Sant Silvestre

Aquesta edició la de Sant Silvestre es durà a terme el 29 de desembre entre Banyeres i L'Arboç

Els ajuntaments de Banyeres del Penedès i l’Arboç col·laboraran de nou en la celebració de la segona edició la de Sant Silvestre que es durà a terme el 29 de desembre, organitzada pel Club Esportiu l’Arboç, i que tindrà com a punt de sortida la Plaça de l’Ajuntament de Banyeres i d’acabament a la piscina coberta municipal de l’Arboç. Gràcies a l’èxit de l’any passat, enguany repeteixen però canviant la sortida i l’arribada, l’any passat va ser l’Arboç-Banyeres i enguany serà Banyeres-l’Arboç.

Es tracta d’una cursa o caminada de 5 quilòmetres que transcorrerà pels carrers dels municipis i per l’entorn de les dues poblacions. Per tal de facilitar el transport entre ambdós municipis, hi haurà servei de bus gratuït.

Joan Roig i Miguel Ángel del Río, regidors d’Esports dels respectius municipis creuen que “hem treballat conjuntament i es tracta d’una iniciativa molt positiva tant pel fet d’oferir una activitat de lleure i que fomenta l’esport, com pel simbolisme que suposa la implicació directa de les dues poblacions. L’any passat va ser un èxit i enguany repetim per acabar de consolidar-la”.
Les inscripcions de la ja ha començat i es poden realitzar accedint al web http://www.athleticevents.net o físicament en aquests dos punts: Casa de Cultura de l’Arboç i Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès. Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, tindrà una finalitat solidària i es destinarà a la compra de joguines per a nens i nenes amb situacions desfavorables.
Aquesta segona edició de la Sant Silvestre l’Arboç-Banyeres del Penedès 2018 rebrà el suport en l’àmbit de patrocinis de les següents entitats: DataHousing.net, El3devuit.cat, Inacua l’Arboç i La Ciutat del Baix Penedès.