Detecten cinc nous brots de coronavirus al Camp de Tarragona

En total hi ha 23 brots actius al Camp de Tarragona

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns a la tarda que s’han detectat cinc nous brots de coronavirus a la regió sanitària del Camp de Tarragona en les últimes 24 hores. Aquests s’han produït a Coma-ruga (El Vendrell), Calafell, Reus, Tarragona – El Molar i Constantí. D’aquesta manera són 23 els brots actius en aquest moment al Camp de Tarragona.

El Baix Penedès, que fins ara s’havia escapat dels rebrots del coronavirus, ha vist com n’han acabat sorgint a les dues ciutats més importants. A Coma-ruga, el barri marítim del Vendrell, hi ha sis positius en un mateix nucli familiar i quinze contactes en seguiment. A Calafell s’ha produït un altre brot amb quatre positius en una mateixa família, un dels quals es troba hospitalitzat, i hi ha quatre contactes en seguiment.

Pel que fa al brot de Reus és el tercer que es detecta a la capital del Baix Camp. En aquest cas afecta a tres positius testats d’un mateix àmbit familiar i a cinc contactes que es troben en seguiment.

També s’ha confirmat un nou brot que afecta els municipis de Tarragona i El Molar (Priorat), amb tres casos positius i setze contactes en seguiment. Per últim, s’ha confirmat un altre brot a Constantí amb tres persones que han donat positiu i tres més es troben en seguiment. En els dos casos, els brots també tenen el seu origen en l’àmbit familiar.