Saifores dóna el tret de sortida de la Festa Major de Banyeres del Penedès

Tindrà lloc aquest pròxim dissabte 30 de juny i diumenge 1 juliol

Com ja és tradició, Saifores donarà el tret de sortida de la Festa Major de Banyeres del Penedès aquest pròxim cap de setmana. El dissabte 30 de juny començarà la festa a les 10 de la nit amb una gran cercavila en la que participaran el Drac petit de Banyeres acompanyat dels Timbalers del Drac de Banyeres, Bastoners Bayerencs acompanyats dels Grallers Els Aixarts, els Bastoners infantils del Centre de Llorenç del Penedès, els Capgrossos, Gegants i Grallers de Llorenç del Penedès. A continuació, es farà el ball de revetlla amb Stresband amb una xocolatada per a tothom, a la mitja part del ball.

El diumenge 1 de juliol serà el dia en què més actes hi haurà. A les 10.30 hores es farà l’habitual missa cantada per la Massa Coral Banyerenca i continuarà amb activitats per a petits i grans a càrrec d’En Doina Animació Sociocultural i un vermut de germanor.
Ja a la tarda, a les 18 hores es presentarà el disc editat per la Fundació Marta Mata i Garriga i interpretat pels monitors/músics de la casa de colònies Cal Mata “Cançons trobades” Balls, danses i cançons per a totes les edats”. A les 19 hores l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres farà la seva actuació i la Festa Major de Saifores acabarà amb el ball de plaça a càrrec del grup Delay’s.