Repartiment de luxe amb ‘El preu’, aquest dissabte al TÀG

L'obra, escrita per Arthur Miller i dirigida per Sílvia Munt, està interpretada per quatre figures destacades de l'escena teatral catalana: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom

Aquest proper dissabte el Teatre Àngel Guimerà serà l’escenari d’una de les principals obres d’aquest semestre, amb un repartiment de luxe, i després d’haver acumulat èxits a la taquilla del teatre Goya, a Barcelona. ‘El preu’ és la història de dos germans que es retroben a les golfes de la casa fa­miliar després de 16 anys sense fer-se. La casa ha de ser enderrocada aviat i en Víctor, un hu­mil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Es­ther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’úni­ca cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protago­nistes sobre com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

L’obra, escrita per Arthur Miller i dirigida per Sílvia Munt, està interpretada per quatre figures destacades de l’escena teatral catalana: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.

Les entrades es poden adquirir a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84 (de 10 a 14h), a través del portal www.ticketea.com, i al mateix TÀG, una hora abans de l’inici. És recomanable la compra anticipada per a tothom qui hi vulgui assistir, ja que la demanda, de moment, ja ha superat més de la meitat de l’aforament.