L’Orquestra de Cambra Clàssica de Barcelona serà l’encarregada del concert homenatge a Pau Casals

Tindrà lloc el proper dissabte, dia 29 de desembre, a les 20:30h. a l'Auditori del Tívoli del Vendrell

En el 142è aniversari del seu naixement, l’Associació Musical Pau Casals del Vendrell organitza, un any més,  un concert el proper dissabte, dia 29 de desembre, a les 20:30h. a l’Auditori del Tívoli del Vendrell.

En la seva primera visita al Vendrell, l’Orquestra de Cambra Clàssica de Barcelona oferirà un original concert amb valsos, marxes i també àries d’òpera.

L’Orquestra de Cambra Clàssica és un grup constituït per músics professionals d’alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística, capaços de presentar la música des de diverses perspectives i en diversos formats.

Els components de l’Orquestra són membres de les orquestres més importants a nivell nacional com són, l’Orquestra simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Liceu, Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, Orquestra Barroca de Barcelona i Orquestra Simfònica del Vallès.  Els seu director és el violinista  Adolf Gassol.

Les àries aniran a càrrec de la soprano Esther Ribot, nascuda a Palafrugell,  i del tenor Josep Fadó , nascut a Mataró i col·laborador habitual del Gran Teatre del Liceu.

El preu de les entrades serà de 15 euros. Els socis de l’Associació tindran entrada gratuïta.