L’escriptor i periodista Llorenç Aviñó presentarà la seva darrera novel·la a la Bisbal del Penedès

La presentació tindrà lloc el dijous 25 d’octubre a les 19.30h a la Biblioteca pública

Imatge de la portada del llibre de Llorenç Aviñó "El llegat del saurí". Foto: Aj. La Bisbal del Penedès

L’escriptor i periodista Llorenç Aviñó presentarà “El llegat del saurí” a la Bisbal del Penedès el pròxim dijous 25 d’octubre a les 19.30h a la Biblioteca Pública, ubicada al CMC. Es tracta del quart llibre del periodista, una obra que ha estat publicada per Ònix editor i que “és la història d’un any a la vida d’un home normal que rep una fabulosa herència inesperada. És també dues grans històries d’amor molt diferents. És un retrat de la Catalunya i de la Barcelona del 1992. És una obra coral amb secundaris que tenen un paper rellevant a la trama. És un relat de corrupció, especulació i amistat. És una novel·la negra, un exercici de sarcasme i d’empatia i és també un homenatge a un món desaparegut, tan pròxim en el temps i, a la vegada, quasi irreconeixible” (text extret de la contraportada del llibre).

La presentació comptarà amb la participació de l’autor, Llorenç Aviñó; l’editor, Òscar Esquerda; així com l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré; i la regidora de Cultura, Judith Vidal. En finalitzar es farà un brindis amb cava.

Llorenç Aviñó va començar a escriure fa 18 anys i, des d’aleshores, ha guanyat diversos premis literaris. “El Llegat del Saurí és el seu quart llibre, abans va publicar la novel·la “Camí de mar” i els llibres de contes “Gangues de l’ofici” i “Portes giratòries”. Com a periodista, ha treballat a Ràdio Cubelles, el Diari del Baix Penedès, el Diari de Vilanova, Calafell Ràdio i, en l’actualitat, treballa a RTV El Vendrell i Nació Digital.