L’Arboç recupera enguany el Ball de Carnaval

El Carnaval de l´Arboç 2018 omple totes les inscripcions disponibles

31 carrosses, 6 comparses i un càlcul de més de 1000 participants en la rua de carnaval d’aquest proper diumenge, han cobert totes les inscripcions disponibles al Carnaval de l’Arboç, un dels més tradicionals del Penedès. En aquesta edició a més, es recupera l’acte del Ball de Carnaval de l’Arboç després de més de 10 anys sense celebrar-se, que tindrà lloc a la Sala Polivalent el dissabte 17 de febrer a partir de les 11 de la nit.

La gran Rua del Carnaval de l’Arboç 2018 recorrerà els principals carrers de la població el pròxim diumenge a partir de les 12 del migdia, en un dels actes més concorreguts dels carnavals penedesencs.

Per als més petits, el pròxim dissabte 17 de febrer a 2/4 de 6 de la tarda tindrà lloc la Rua i el Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics, que sortirà des de la plaça de Catalunya amb l’acompanyament dels trenets de Rufino. En acabar la Rua tots els participants podran gaudir al Local Arbosense del Ball Infantil de Carnaval amb Chuso i els seus amics i la súper batalla de confeti.

L’Ajuntament de l’Arboç valora molt positivament poder repetir any rere any l’èxit de convocatòria del Carnaval arbocenc, alhora que també és un revulsiu promocional pel municipi i un incentiu per l’activitat econòmica.