L’Ajuntament de la Bisbal organitza una sortida al Liceu per anar a veure òpera

L’obra proposada en aquesta ocasió és la ‘L’italiana in Algeri’ de Gioachino Rossini

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i el Gran Teatre del Liceu han organitzat, un any més, una sortida al Liceu. En aquest cas s’ofereix la possibilitat d’anar a veure l’Òpera ‘L’italiana in Algeri’, una comèdia de Gioachino Rossini, el dia 23 de desembre a les 17h.

Les entrades que s’ofereixen són a platea, amb un 45% de descompte aplicat al preu habitual. El preu final són 85€ que inclouen la sortida i la localització conjunta al teatre. Les places són limitades i, per aquest motiu, cal fer la inscripció a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

De forma paral·lela, la Biblioteca ha preparat un club de lectura per apropar-se al món de l’òpera sota el nom LiceuBIB. El 9 de novembre a les 10.30h es farà la presentació de la lectura i de l’òpera que anirem a veure al Liceu. El 21 de novembre es comentarà el llibre “Cinc cèntims d’òpera” de Roger Alier i Marcel Gorgori i el dia 11 de desembre a les 18h el musicòleg i expert en òpera Pol Avinyó farà una conferència en la qual ens descobrirà els secrets de L’italiana in Algeri. En aquest cas, les activitats compten amb el suport del Gran Teatre del Liceu i del Servei de Biblioteques de la Generalitat de la Generalitat de Catalunya.

Podeu trobar més informació sobre aquesta òpera, la fitxa tècnica, fotografies i altres dades d’interès aquí.