La periodista afincada a Calafell Cristina García presenta un llibre sobre la fibromiàlgia

La recaptació per la venda de l’obra es destinarà a diverses entitats socials locals

Imatge de la periodista Cristina García Lucena. (Cedida)

La periodista Cristina García Lucena, afincada a Calafell, presenta dissabte vinent, 6 de juliol, el llibre “El dolor y la madre que lo parió”, una obra que parla de la fibromiàlgia. I ho fa aportant un gran volum d’informació i inclou fins i tot humor i ironia, en boca d’una autora que pateix la malaltia i parla per exepriència pròpia. La recaptació per la venda de l’obra es destinarà a diverses entitats locals.

La presentació es farà al centre cívic Cinema Iris (Vilamar 21), a les 6 de la tarda de dissabte. L’acte és obert a tothom.

“Aquest llibre sobre el dolor físic recull un compendi d’informació, científica i no tant, històrica i llegendària, anecdòtica”, diu l’escriptora. I afegeix: “També important, tot barrejat amb humor i ironia ja que parlo per experiència pròpia, mai he deixat de lluitar, i prometo continuar fent-lo”.

Cristina García ha treballat a mitjans de comunicació com Antena 3 Ràdio, TV3, El Observador o Antena 3 TV. Va crear una productora de vídeo i televisió i un segell discogràfic. Explica que “passats uns anys gloriosos, vaig emmalaltir i vaig haver d’haver d’abandonar per a sempre el vaixell professional”.

Obra benèfica

Els guanys que generi la venda d’aquest llibre es donaran a dues associacions socials de Calafell: SPLAF, Associació de Fibromiàlgia de Calafell, i l’entitat animalista Proccan. L’autora ja va escriure un anterior llibre, els benericis del qual també van tenir una destinació solidària.

L’obra es vendrà, a partir de l’endemà de la presentació, als següents establiments: Condis Mar Blau; Estanc Pallarés; Centre Esportiu Vilarenc Aqua; Ortopèdia, Òptica i Centre Auditiu Cunit; Clínica Veterinària Prat de Cunit; Boutique Chic Dos; Llibreria Esther; i Estanc La Marina. El llibre es podrà encarregar en aquest enllaç. I durant la presentació també hi haurà exemplars disponibles per a la seva venda.