Gran èxit del III Festival de l’Humor a Cunit

Aquest any s´ha cel.lebrat la tercera edició del #FesHumorCunit. Va tenir lloc el 16 al 19 de Juny, i va comptar amb actuacions de còmics de primer nivell

Aquest any s´ha cel.lebrat la tercera edició del #FesHumorCunit. Va tenir lloc el 16 al 19 de Juny, i va comptar amb actuacions de còmics de primer nivell.

Aquest any el “pregoner” de l’humor i l’encarregat de fer riure a una Plaça del Casal plena de gom a gom va ser  Carlitos, que inaugurà el festival el divendres 16 de juny a la nit.

Dissabte al matí va tenir lloc el Tour Còmic amb la comunitat 2.0 de Cunit, InstaCunit. Fou una volta per Cunit vist des d’un altre punt de vista, humor i fotografies van ser el plat principal de la trobada. A la nit va tenir lloc,  a la plaça del Casal la Final del Concurs de Monòlegs presentada per l’humorista cunitenc Guillem Estadella. Va ser un èxit rotund i la plaça feia goig amb públic de totes les edats.

I per acabar el festival diumenge 18 de juny es va tenir  l’oportunitat de fer el vermut i riure amb Vermunólogos, a càrrec els humoristes Edu Mutante i Miguel Angel Marín.

Diumenge a les 19h es va acomiadar el #FesHumorCunit al Casal Municipal de Cunit amb l’actuació d‘ImproAcatomba, una actuació que va meravellar el públic a la Sala del Casal amb la rapidesa del seu teatre improvisat i la seva manera de jugar amb els monòlegs i converses.

En aquest III Festival del Humor han passat un total de 600 assistents entre tots els actes.