Èxit dels concerts La Tresca & CO a Santa Oliva

Arran de l’èxit de la posada en escena de l’espectacle, ja han sortit algunes propostes per portar-lo a d’altres punts del territori

Imatge dels concerts de La Tresca & CO a Santa Oliva. Foto: Cedida

El passat cap de setmana el teatre del Local Cultural de Santa Oliva va viure dos concerts
memorables, amb el reconegut grup de música familiar La Tresca i La Verdesca acompanyats per la Contra Orquestra, la simfònica del Baix Penedès impulsada per l’Escola  Contrapunt.
El públic, que gairebé va omplir totes les localitats de les dues sessions, va poder gaudir de les cançons més rellevants dels 20 anys que porten als escenaris els de La Tresca, però per primer cop, en format simfònic amb més de 40 músics, 20 cantaires i 2 ballarins a l’escenari.
L’experiència ha sigut doblement interessant per a l’Escola Contrapunt, ja que tots els arranjaments i orquestracions els han fet els mateixos professors i alumnes de l’escola, la qual cosa evidencia el nivell i la capacitat que aquesta ha desenvolupat durant tota la seva història, però molt especialment en els darrers anys.
Arran de l’èxit de la posada en escena de l’espectacle, ja han sortit algunes propostes per portar-lo a d’altres punts del territori.