El Restaurant El Barretet inaugura una sala especial dedicada a les Arts

Amb l'ànim de crear un espai singular per a celebracions familiars o esdeveniments d'empreses  en una sala íntima i privada, han aprofitat per introduïr la seva inquietut per l'amor i respecte a l'art

Imatge de la nova sala del restaurant El Barretet. (Cedida)

Dins del món de la gastromia i el concepte Gastro art, a El Barretet neix aquesta fusió aprofitant l’ampliació que els seus gerents, Ulisses Luna i Pep Sendra  han fet al pis de dalt del Restaurant, que des de fa tres anys i mig regenten.

Amb l’ànim de crear un espai singular per a celebracions familiars o esdeveniments d’empreses  en una sala íntima i privada, han aprofitat per introduïr la seva inquietut per l’amor i respecte a l’art.

Tenint en compte les seves trajectories professionals anteriors, sempre relacionades amb el món de la cultura, art, comunicació i Marketing, Ulisses Luna i Pep Sendra, respectivament, han volgut donar el pas i enriquir aquest nou espai amb la possibilitat de compartir la sala amb la cultura.

Ja existeixen precedents amb la Literartura. Varen  reunir l’escriptor Robert Fàbregas, la Polifacètica Pi Piquer, i l’editor Francesc Mestres director del Cep i la Nansa Edicions, per la presentació del llibre “ en un grapat de lluna”,  entre d´altres.

En aquesta ocasió l’Ártista del Penedés Roser Oter va ser la primera artista en exposar a la nova sala amb motiu de la inauguració,  amb l´exposició de diferents peces de les col.leccions  “ Viatge a Itaca” i “ emocions” .

Aquesta, ha de ser el tret de sortida per a la resta de propostes que esperen es vagin conformant, tant  d´escultura, pintura, música, literatura o maridatges amb les millors de les propostes culinaries.