El reconegut Artem Trio, demà a l’Auditori Pau Casals

Artem Trio s’han distingit per la seva apassionada, energètica i expressiva interpretació en els seus directes

L’Auditori Pau Casals continua la seva programació d’estiu amb un concert, aquest dissabte 18 d’agost a càrrec d’Artem Trio. Amb seu als Països Baixos, es va originar l’any 2015 com a grup format al Conservatori de Rotterdam, Codarts. Des de les seves primeres actuacions s’han distingit per la seva apassionada, energètica i expressiva interpretació en públic. L’àmplia terminologia Artem (del llatí Ars, que significa art) va ser escollida per tal d’expressar la seva fascinació per cada disciplina artística.

El trio va ser guardonat amb el Primer Premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Montserrat i el tercer premi al Concurs Internacional de Música de Cambra de Vinaròs l’any 2017. A l’Abril del 2018 va ser finalista al Concurs “Paper de Música” de Capellades, rebent una molt bona crítica del Mestre Antoni Ros Marbà.

Artem trio ha tocat en diferents auditoris dels Països Baixos, França i Espanya, com també en festivals de renom com el Kamermuziekfestival den Haag o el Zoom Kamermuziekfestival.

Actualment és membre de la fundació Stichting Muziek in Huis i de la fundació Stichting Kunst in de Kamer. Aquest any també ha sigut retransmès en directe al programa Opium a Radio 4 de la cadena holandesa.

Vinculat a Codarts i al Conservatori d’Àmsterdam, ha tingut el privilegi de rebre consells de Gijs Kramers, Joris van Rijn, David Kuyken, Bart van der Roer, Amparo Lacruz, Franck van de Laar, Jeroen den Herder i Benzion Shamir.

La violoncelista del trio, Violeta González, té el plaer de tocar un Thomas Bertrand, cedit per Gowrings Continental Gasturbines, una companyia dirigida per Joop Steenam.