Concert de Ço Botafoc el 25 de desembre

Un concert que vol ser un diorama més del pessebre del Vendrell, de l’univers nadalenc del Baix Penedès

Nadal a Fàtima ve a ser el romiatge, o el viatge musical, que el grup Ço del Botafoc fa cada any al Vendrell. És un concert de festes, del vespre de Nadal, del mateix dia 25, aquest any dimecres, a dos quarts de vuit del vespre (19:30) i a la capella de Fàtima, del carrer de la Pau, al mateix Vendrell.

És un convit humil, de pau, d’herbes i aromes com els poms d’olivera i romaní que els intèrprets han repartit per tota la capella. Aquest any seran “Nadales de pessebre”, on interpretaran diverses nadales que podrien acompanyar una exposició de diorames de pessebres, amb anunciació de Maria, el naixement de Jesús, i arribada de pastors i pastores per adorar-lo. Barrejaran instruments i reversionaran les nadales més tradicionals.

El grup és format per: Jordi Bassó, flautes; Daniel Cañellas Mosquit, percussions; Adrià Grandia, viola de roda i tarota; Jordi Inglès Bero, flabiol, tarota i tamborí de cordes; Jonathan Martínez Johnny, gralla; Jordi Navarro, clarinet i sac de gemecs; Jordi Quintana, flautes i flabiol; Roger Serra, flabiol i tamborí; Lluís Serres, trompa; i Edgar Solé, sac de gemecs.

Un concert que vol ser un diorama més del pessebre del Vendrell, de l’univers nadalenc del Baix Penedès. I que pretén reunir i festejar a “les dones i els homes de bona voluntat.”