Arriba al TÀG una de les obres mestres menys conegudes de Guimerà

Aquest dissabte arriba al TÀG una de les obres mestres de Guimerà, 'Sol, solet'.

Aquest dissabte arriba al TÀG una de les obres mestres de Guimerà, ‘Sol, solet’, una creació que ha estat poc representada d’entre totes les que ha creat el dramaturg català. Malgrat l’aparent ingenuïtat que semblen suggerir els ressons infantils de l’expressió «sol solet», el títol d’aquest drama fa referència a la dolorosa soledat que ha emmotllat la personalitat de Jon, el qual es veurà immergit en un triangle de passions mal resoltes que farà aflorar les contradiccions irresolubles de l’ànima humana.

La directora Carlota Subirós torna a acostar-se al teatre d’Àngel Guimerà per capbussar-se aquesta vegada en una de les obres més tèrboles i desconegudes del dramaturg, on la poderosa vitalitat sexual de la seva protagonista dona lloc al naixement d’un dels personatges femenins més fascinants del teatre català.

 

El quadre artístic de l’obra és de primer nivell: Mercè Aránega, Laura Aubert, Javier Beltrán, Roger Casamajor i Ramon Pujol. ‘Sol, solet’ és una producció del Teatre Nacional de Catalunya i Teatres en Xarxa. L’espectacle està de gira per Catalunya, i estarà present en 7 teatres.

Un cop finalitzi la representació de ‘Sol, solet’ al TÀG, els actors compartiran una xerrada de l’obra amb el públic assistent que ho desitgi.