Arriba a l’Arboç la VII Fira Modernista del Penedès

Tindrà lloc els dies 14 i 15 d’abril del 2018 i la “Marató de Teatre d’Època al Carrer”, comptarà enguany amb més de 10 companyies arbocenques i de tot Catalunya

Ja han començat els preparatius de la setena edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l’Arboç els propers 14 i 15 d’abril de 2018.

La Fira Modernista del Penedès, creada i concebuda per l’Ajuntament de l’Arboç, ha estat des dels seus inicis una clara aposta estratègica del municipi per posicionar-se com la capital del Modernisme al Penedès i com una de les principals destinacions de turisme cultural. De fet, el jove certamen arbocenc, amb només 6 edicions, s’ha consolidat com un dels més importants de Catalunya.

De tota la programació de la Fira Modernista, ha estat la denominada “Marató de Teatre d’Època al Carrer”, l’acte més seguit i aplaudit des de les primeres edicions. Enguany, en aquesta VII edició més de 10 companyies arbocenques i de tot Catalunya ompliran els carrers de l’Arboç d’escenes i d’ambient modernista. Com cada any, la Fira Modernista presentarà moltes novetats que l’organització anirà revelant en properes dates.

La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.