Acaben les activitats d’estiu al Museu Pau Casals

Demà divendres hi ha programada l’última sessió de l’activitat “Mar de Sons i Vi” i el dissabte acaba també el cicle “Música als jardins” amb el grup Trio Capmany

Imatge del trio Capmany. Foto: Cedida

Amb els últims dies d’agost arriba també la fi de la programació d’estiu del Museu Pau Casals, que es despedeix amb èxit un any més després d’un mes i mig d’intensa activitat i amb més de 1400 participants.

Demà divendres dia 30 d’agost doncs, hi ha programada l’última sessió de l’activitat “Mar de Sons i Vi”, on els visitants poden gaudir de la visita guiada al museu i una degustació de vins i caves de la DO Penedès amb audició de violoncel al jardí. L’activitat, que té un cost de 12€/adults i 8€ nens a partir de 8 anys (tast de most), tindrà lloc a les 20h i necessita reserva prèvia per mail (museu@paucasals.org) o telèfon (977.684276).

Així mateix, aquest dissabte dia 31 d’agost acaba també el cicle “Música als jardins” amb el grup Trio Capmany, format per oboè, clarinet i fagot, un grup que neix de les inquietuds de tres músics gironins de fer música de cambra de qualitat tot revisant les principals obres del repertori per a trio de canyes .

Així doncs, dissabte als jardins de la Vil·la Casals, Joan Roca, Pau Roca i Clara Canimas oferiran peces de J. Cornudella, H. Villa-Lobos i A. Piazzolla, en un concert en el qual els tres músics s’endinsaran en la música d’arrel europea que es va desenvolupar sobretot a Amèrica del Sud durant la segona meitat del segle XX. El concert tindrà lloc a les 19:30h amb entrada lliure i gratuïta.

D’altra banda, l’exposició temporal Victoria de los Ángeles, la veu que sorgí de la Universitat tanca portes també aquesta setmana i es podrà visitar només fins el diumenge dia 1 de setembre. Per a fer-ho només cal acostar-se fins el Museu Pau Casals durant l’horari d’obertura (de dimarts a dissabte de 10 a 14h i de 17 a 21h, i diumenges i festius de 10 a 14h.). L’entrada és gratuïta.

Més informació al telèfon 977.684276, a través del c/e museu@paucasals.org o al web www.paucasals.org.