A presó un veí del Vendrell per incomplir les restriccions de confinament tres dies seguits

Els Mossos ja havien sancionat l'home una desena de vegades

Imatge recurs de Mossos d'Esquadra. Foto CEDIDA
Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir durant tres dies seguits d’aquesta setmana un home per saltar-se les ordres de confinament decretades per l’estat d’alarma. L’individu -un veí del Vendrell, de 25 anys i nacionalitat marroquina- va ingressar a presó aquest divendres. Segons policials, l’arrestat va intentar mossegar a un policia a la mà durant la seva darrera detenció aquest dijous. Prèviament, ja l’havien sancionat una desena de vegades. Se l’acusa d’un delicte de trencament de condemna.

A banda, la Policia Municipal del Vendrell, conjuntament amb Mossos d’Esquadra, va identificar una persona que anava pel carrer, sense justificació. Quan es comprova el domicili li constava un odre de recerca i detenció. Els agents van procedir a traslladar l’home a dependències en qualitat de detingut i se li van instruir les diligències judicials corresponents. El detingut també va ser denunciat per incompliment de l’estat d’alarma.

En un altre control, establert a la carretera de Valls, els agents van aturar un vehicle i van practicar-li una prova d’alcoholèmia al conductor. L’home, de 48 anys, va triplicar la quantitat permesa amb un resultat de 0,82 mg/l. Se li atribueix un presumpte delicte contra la seguretat viària i se’l va denunciar per saltar-se les ordres de confinament.