Oques Grasses, a les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní

El grup osonenc, que presentarà en breu un nou treball, actuarà el 8 de setembre al recinte que s'instal.larà a l'esplanada del CAP

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia ha confirmat aquesta setmana el concerts d’Oques Grasses, que s’inclourà en una espectacular programació musical i d’espectacles de les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní.

Oques Grasses era una de les principals apostes per l’edició de les Fires i Festes de l’any passat, però la pandèmia de la COVID-19, les restriccions d’aforament i la complexitat que en aquell context plantejava un concert d’aquestes característiques, van motivar a que s’acordés finalment l’ajornament fins aquest 2021. Aquest canvi de calendari tindrà alguns aspectes positius i és que el grup osonenc presentarà en breu nou disc i d’aquesta manera desembarcarà a Sant Sadurní el dimecres 8 de setembre amb un nou treball sota el braç acabat d’estrenar.

Aquests és el primer anunci  d’un cartell de Fires i Festes que promet ser molt potent i atractiu i que oferirà espectacles i propostes ben interessants i de nivell per a tots els gustos i públics.

Recinte tancat, amb aforament limitat i activitats de pagament

L’Ajuntament apostarà de nou per l’exitós model organitzatiu de les Fires de l’any passat i que va permetre seguir donant suport a la cultura i a les entitats locals en uns moments molt dífícils, garantint els controls i la seguretat sanitària necessaris, i tot això malgrat les incerteses que provocava la pandèmia i els canvis en les restriccions decretades per les autoritats.

Enguany, l’organització de les Fires i Festes s’afronta amb més tranquil·litat i amb la confiança de la tasca realitzada l’any passat, i amb la convicció que en els propers mesos la situació ha d’avançar cap a una major normalitat de la vida quotidiana.

Bona part de la programació i les activitats se celebraran al recinte que s’instal.larà a l’esplanada del CAP, que permetrà la instal.lació d’un gran escenari i un millor control de l’aforament i del públic assistent, així com l’adopció de les mesures de seguretat que estiguin vigents en aquell moment.

Tots els espectacles i concerts requeriran d’entrada per accedir-hi, de pagament, i, en el cas de les activitats de cultura popular o institucional, d’una invitació. D’aquí a unes setmanes es facilitarà més informació sobre les dates i el sistema de venda d’entrades i abonaments.

Properament s’habilitarà el web www.santsadurni.cat/firesifestes2021 on s’hi podrà trobar tota la informació i novetats del principal esdeveniment cultural i festiu de Sant Sadurní.