Les arts escèniques i musicals de l’Ajuntament de Vilafranca estrenen web

Dimarts es va presentar en roda de premsa la nova pàgina web que aplega tota la informació que generen les arts escèniques i musicals programades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. La web s’emmarca dins del conjunt corporatiu de l’Ajuntament i se centra en la programació que ofereixen els equipaments municipals del Teatre Cal Bolet i l’Auditori.

Hi destaquen la programació professional i els actes que completen aquesta programació, com són les campanyes escolars, les mostres, els festivals i les activitats artístiques participatives en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, així com els convenis i residències establerts amb la Camerata Penedès, en música, i la Flyhard, en teatre.

Per altra banda, també hi trobem la informació necessària per conèixer els equipaments i accedir al seu lloguer amb tots els avantatges que ofereixen les ordenances municipals per a centres educatius, entitats i associacions locals.

La gran novetat de la web estrenada és el servei de compra d’entrades, associat a una nova  plataforma que permetrà avantatges significatius respecte a l’anterior. Una de les més importants és que permet implementar aforaments adaptats a la situació COVID i per tant, augmentar i adaptar l’aforament que fins ara oferien els equipaments en funció de les restriccions sanitàries vigents.

El nou Carnet de Cal Bolet i l’Auditori

Acompanya l’estrena de la web, el nou Carnet de Cal Bolet i l’Auditori que substitueix l’antic Carnet d’Amic. Les persones interessades en tenir-lo cal que es donin d’alta a través de la web i  gaudiran d’un 15% de descompte en els espectacles de la temporada d’adults, podran participar en activitats reservades, tenir accés a promocions exclusives i rebre al correu electrònic totes les propostes del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal.

VINE, els abonaments flexibles

Una altra novetat són els abonaments VINE que el Servei de Cultura engega aquesta temporada per flexibilitzar les compres. Hi ha cinc tipus d’abonaments; VINE 10 (10 entrades per 100€) VINE 4 (4 entrades per 55€) VINE 2 (2 espectacles per 30€) i els VINE Jove i VINE Camerata amb descomptes específics. Les persones que adquireixin aquests abonaments gaudiran d’un descompte que vol premiar la fidelitat del públic de les arts escèniques.

Tota la informació, programació, descomptes i abonaments, i novetats de les arts escèniques a Vilafranca a la web: https://espectacles.vilafranca.cat/