L’Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca reobre portes

Aquest matí el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, acompanyat del cap de servei, Ruben Calvo, i del responsable de l’Alberg Municipal de Joventut, Dani Sàez, ha donat a conèixer en roda de premsa la reobertura de l’equipament i les millores que s’hi han efectuat darrerament per tal que pugui seguir acollint usos turístics. Medialdea ha recordat que, amb motiu de la pandèmia, l’equipament va estar tancat durant mesos l’any passat i a finals de març va finalitzar la cessió a la Creu Roja per a l’allotjament de persones positives de COVID que no podien fer l’aïllament a casa.

Un cop recuperat l’ús, l’alberg ja està obert els caps de setmana i ja hi ha reserves fetes per a allotjaments. El regidor ha destacat que en els darrers mesos s’ha aprofitat per fer millores en l’equipament com un accés propi separat del de la Fassina i el tancament del pati “creant un espai atractiu i agradable equipat amb mobiliari d’exterior”. Medialdea ha recordat que l’equipament vilafranquí és a la xarxa jove d’albergs de Catalunya XANASCAT i a la Red Española de Albergues Juveniles.

En aquest sentit, Ruben Calvo reiterava que l’alberg està obert a un públic familiar i com a tal podrà acollir a partir del mes de juny reserves del programa Vacances en Família. La Generalitat ja ha obert inscripcions.