La temporada d’espectacles familiars de Vilafranca exhaureix les entrades d’octubre

La temporada d’espectacles familiars ha començat aquest cap de setmana passat al teatre Cal Bolet i continuarà el dia 24 a l’Auditori Municipal amb les entrades exhaurides per a Quadern de Bitàcola.

La Bella Tour i el seu espectacle de circ clàssic i malabarisme ha donat el tret de sortida aquest diumenge 3 d’octubre de la temporada 2021–2022 de programació familiar del teatre i l’Auditori.

L’inici de la temporada s’ha vist marcat per l’increment del tant per cent de l’aforament disponible, que s’amplia fins al 70%, i per la bona collida del públic, que va omplir el teatre Cal Bolet per veure La Bella Tour i que ha exhaurit les entrades per al concert de Reagge per xics del dia 24 a l’Auditori Municipal.

La programació familiar del teatre i l’Auditori es coorganitza entre l’Ajuntament de Vilafranca i la Xarxa de Vilafranca, que enguany commemora els 25 anys de la Fundació Xarxa.

El proper mes de novembre, el públic familiar tindrà ocasió de veure el Mag Edgard i el seu espectacle de màgia Déjà Vu http://www.magedgard.com/

Tots els espectacles dels equipaments municipals segueixen les normatives sanitàries recomanades.